Hindbær-Granatæble

Lyserød læskende

Med denne læskedrik er det første gang, at smagen af det sommerlige hindbær bliver kombineret med smagen af saftige granatæbler, og den særlige kombination giver en fyldig smag, der både er velafrundet og læskende.

Og med kun 1 kcal/dl kan du roligt slukke tørsten!

Guanabana-Jordbær

FUN one stevia med smag af guanabana & jordbær harmonerer perfekt mellem det søde og det syrlige. Guanabana er en tropisk frugt, der er velkendt i caribiske læskedrikke, og ved at tilsætte jordbærsmag giver det en unik kombination, der smager af tropisk forår og dansk sommer.

Læskedrikken er sukkerfri fordi den er sødet med 100% steviol glucosid.

Guava-Lime

Smagsoplevelsen er i top

Med FUN one med smag af guava og lime får du en smagsoplevelse i særklasse. Den fine sammensætning af guavaens fyldige søde smag får et herligt friskt pift af limens smag af syrlige noter. Denne afrundende smag passer perfekt til steviaens lidt kolde, runde sødme.

Der er kun 1 kcal/dl når du har blandet op, bon appetit!

Brombær-Blåbær

Nordisk naturlighed og sydamerikansk sødme: FUN one Stevia med smag af Brombær-Blåbær

Det er smagen af det bedste fra to kontinenter, der mødes i den nye steviasødede læskedrik med brombær-blåbær. Med den komplekse varme smag af brombær og blåbær viser FUN one nemlig vejen for læskedrikke, som også tiltaler et voksent publikum.

Lemon-lime

Smagsoplevelsen er i top

Med FUN one med smag af lemon og lime får du en smagsoplevelse i særklasse. Denne afrundende smag passer perfekt til steviaens lidt kolde, runde sødme.

TIP: Prøv at blande med danskvand - det er så lækkert!

Der er kun 1 kcal/dl når du har blandet op, bon appetit!


FUN er officiel læskedrikleverandør til DHF
 

Fun på Facebook